Tuesday, August 10, 2010

happy birthday niniey


[Nurul Syazwani binti Zainal Abidin]
gambar atas nie gambar malam tadi pekena kan wani. teruk jugak la kena nye. lama jugak kitorang main. sampai 2 3 kali pak guard keluar masuk. main dari pukul 12-1.45 a.m

harinie 10 August 2010 bersamaan 29 Sha'ban 1431 Hijrah birthday housemate aku, wani a.k.a niniey. genap la umo nye 20 tahun harinie. so sempena birthday nye harinie semalam satu rumah dengan kawan-kawan yang lain celebrate la sikit birthday dia. celebrate macam biasa dengan tepung + telur + air. nie je la yang ada. yang lain makan-makan je la. kek tak sempat nak beli sorry wani. next birthday aku tak tau la sapa yang bakal menjadi mangsa nya. hehehehehe.

dan tak lupa jugak. harinie juga birthday abang ipar aku, Muhammad Ridzuan bin Abdul Rahim. kebetulan sama birthday dengan wani. genap juga umo abang ipar aku nie 28 tahun.

4 comments:

nini said...

tme ksh kt sume k...
cayam kowg sume..

amal_fc1303 said...

sama2. bnde nie pon rancang last minute niniey.

alyyani said...

AKU BARU PERASAN KO WISH ABG WAN KAT SINI. TQ2! BAZIR TELUR TEPUNG JE KORANG NI. BAGI KAT AKU BOLE GAK MASAK.

amal_fc1303 said...

hahahahah. ala beli telur ngan tepung pon bukan banyak sikit jer... bila lagi kan nk kena kan kawan2. nie dah last sem.

Real Time Web Analytics