Thursday, February 14, 2008

station bus melaka

ni plak staion bus kat melaka. atau lebih dikenali sbg melaka sentral. aku bru 1st time g kat cni. mne la penah kau g. g melaka penah la. g station bus dia x penah la. hehehehehe........ pas aku g station bus seremban ngan pudu aku g cni. tuk cri tiket abg aku la. yg dh abeh kat 2 station bus td. station bus kat melaka ni besar giler. mcm shopping complex dh aku tgk. hehehehe...... aku smpai2 jer aku g tanyer kat kaunter tiket. aku tanye la tiket nk ke batu pahat ada?? abeh... aku bce sume kte abeh. pas2 ada la sorg amoi 2 kte kat kaunter 22. aku g la cri kn. dia kte pon abeh. pas2 ada uncle 2 kte pegi kat bas orkid 2 bayar RM10 jer. pegi la try kan. ayah aku pon try la merayu kat pak cik bas 2. at last dpt gak. tpi kne byr RM21 la. x pe la. at least dpt gak abg aku blik ari 2. alhamdulillah. pas2 aku pon shopping jap kat melak sentral. heheheeheh... ole2 ktekn la. hehehehehe............

2 comments:

sonnet™ said...

len kali nk dtg..gtaw
x la sesat
hehe~

amalina binti anuar said...

ala pergi nie pon mse anta abg jer.
mse nie pon akk xdok melaka lagi kan.

Real Time Web Analytics