Wednesday, April 9, 2008

At Secret Recipe


sebelum kitorg g mkn lunch kat secret recipe ni kitorg g le jejln..tgk kat jj 2 punye la rmai umat muhammad nye..ponin pale kau diwtnye..aku pon x tau la asl la rmai sgt org..rpenye ari yg sme kitorg turun jj 2 ada gempak selebriti astro kat c2..secara kebetulan jer kn...x pasal2 dpt la jmpe dak2 af1-af5..pengacar nye zizan n nabil raja lawak 2..best la jgk dpt jmpe diorg secara live..teruja la jgk..tpi x dpt tgk smpai abeh pon show 2..g pon rmai org..dpt dgr sore pon okey la..pas2 kitorg pon g la mkn lunch kat secret recipe..
ni aku kat secret recipe kat jj ipoh..kitorg mkn kat sni pon sbb food court kat jj 2 under construction agi..dh sebln dh food court 2 tutp..so x da pilihan mkn je la kat secret recipe 2..x mkn kang lapo la plak..mkn kat c2 mmg sdp2 weyh...



aku g secret recipe 2 ngan k.long, ainal n mak aku..mk aku yg bayar mkn kat c2 pon..walaupon mahal mkn kat c2 tpi berbaloi la duit yg kuar 2 mkn kat c2 sdp weyh..2 la 1st time aku mkn kat secret recipe 2..mmg best n sedap mknan kat c2..

2 comments:

haru said...

woo..nk mkn gak..aku xpenah mkn lg taw :(

amal_fc1303 said...

ye la tu ko xpenah makan kat SR..
xcaya aku.

Real Time Web Analytics