Tuesday, February 3, 2009

Kelas hari isnin


pagi tdi aku ada ksl elektronik 1..kls strat kol8-10a.m...lecturer aku ialah cik halis..sem lps aja aku subjek sains kejuruteraan.....
start je kls dia mengajar dkt 1jam setgh..pas2 kol9 dia bg soalan kte ada quiz..dia bg la 7 soalan kat kitorg pe yg dia ajar tdi...kitorg pon dok wat la kan quiz 2...smbil2 bincang ngan mmbr seblah dpn n belakang...pas stgh jam jawab quiz cik halis dtg blik dia dtg bwk roti...dia ckp kalo spe dpt wat quiz kat dpan 2 dpt la roti sorg 1 kan..dia pon lekat kan roti 2 kat setiap 1 soalan...xkire btui atau salah jwapan dt gak roti..aku pon kne panggil gan cik halis soh wat kat dpan aku wat la..dpt la aku roti 1 roti vanilla..cm au2 jer aku tgh lapa time 2 kan,,thankx cik halis...

abeh je kls kol 10 trus start kls kemahiran komunikasi...cik hanum yg aja kitorg..dia mmg best la ngaja..dia ngaja mmg xhenti2 ckp nyer...wat org xngantuk mse kls dia..kls cik hanum start kol10-12p.m...



abeh jer kls kitorg rehat 2jam smpai kol 2 start kls blik...kol2-6p.m kls CAD plak..pergh kls yg mmg aku paling xske weyh...entah la naper..sbb aku xreti wat lukisan gne kmpter weyh...lecturer yg aja aku cik wan nme nyer..sem lpas aja aku LK..arinie kne wat assignment 1..assignment 1 ada 3soalan pergh mmg ssh weyhnk wat nyer..aku dh la xpndai nk wat nyer..akhir nyer aku pon dpt jgk wat walaupon ssh kan..2 pon mkn mse yg lme tuk aku nk wat keje 2...aku dpt siap kan 1 soalan jer..lgi 2 aku wat la nnt kan...thankx 2 siti sbb tlng aku wat CAD tdi kan...



nie gmbr pas abeh kls CAD tgh tunggu bas kat semarak....ni la gelagat dak kls aku mse tunggu bas...xda keje diorg tgkp gmbr..dok smbng n xtau pe lgi diorg wat..

8 comments:

Siti Fatimah Nabihah said...

hehe.. ur welcome amal! hurm.. gmbr yg dekat bus stop tu agal peli(aku dgn syahir) hahaha..
penat kan kelas ari tu

amalina binti anuar said...

yup tau xper...

sidiq said...

siti-syahir=2s...what a sweet kapel..hahahaha...eh2..ade gmba ajar la..hai ajar..comeinyerrr :P

amalina binti anuar said...

hahahahaha.........
btui la 2 kan..
hajar mmg comey pon...

sidiq said...

aik..aku baca blog siti die kate die lapo n ko roti 2 mung bg kat die..kat cni lain lak aku baca..sih..mne 1 yg betoi??????

ps; ajar bilo aku blh msuk minang nie??hak3..
mal ajar ado ym ko fs ko ms ko??

amalina binti anuar said...

ala ko nie wat2 xtau plak..
aaja kan ada fs..
pe la ko nie..
lmbt la weyh..
ala siti lapo aku pon lapo la 2...

sidiq said...

yeke..ape fs ajar..bg arrr

amalina binti anuar said...

ala dia kn frenz aku kat fs 2..
jap ek aku bg fs dia kat ko..
http://profiles.friendster.com/94244561
ni fs dia weyh...
jgn bg tau aku bg fs nie kat ko tau..

Real Time Web Analytics