Friday, April 10, 2009

birthday hajar

Happy Birthday to hajar birthday hajar pada 9 april 2009. yes kni hajar sudah tua sama umur dengan aku dah. kini hajar meningkat dewasa hope perangai pon makin matang yer. hehehehehe......





nie la hadiah yang kitorg bagi dekat hajar masa birthday dia. kotak je besar tu. dalam hadiah dia kecik jer. hope hajar suka la hadiah yang kitorg bagi nie walaupon xseberapa harga nye.


nie pulak kek yang yang aku beli ngan umai and cdiq. walaupon dah lewat masa tu n hari hujan lebat kitorg tetap nak pergi beli kek tu. tak best la kalo celebrated birthday tak da kek. ada kek baru a best sikit kan. walaupon kek nye hanya kecik saja. tak lupa dekat din sudi tumpang kan kitorg untuk pergi beli kek dekat kanagr.


nie la senior degree. masa kitorg celebrate birthday hajar nie diorg pon join skali nyanyi lagu sama-sama. tolong tangkap gambar untuk kitorg. thankx to u all.




nie la kawan-kawan aku yang celebrate birthday hajar masa malam tu. kitorg celebrate birthday hajar dalam pukul 12thmlm dekat hot cafe. kitorg sambut besa-besa jer. nynyi lagu happy birthday, potong kek, makan, bagi hadiah, bergambr pastu balik umah masing-masing. kek yang tak habis tu kitorg bagi la dekat kawan-kawan yang lain. tak lupa jugak dekat kawan aku lagi sorg nie sama birthday dengan hajar iaitu nur aishah happy birthday to you too.


Free Signature Generator

Free Signature Generator

10 comments:

alyyani said...

bday aja yg ke bape? happy birthday kt aja gak. semoga berjaya dalam hidup. dapat manghabiskan pengajian dengan cemerlang, gemilang dan x larat nak bilang....

amalina binti anuar said...

hahahaha..
besday aja yg ke19 la..

haru said...

haha..happy sweet 19 my dear..

amalina binti anuar said...

hahahahaa..
spe dear ko 2?

haru said...

aja la..mis her so much..ahaks

amalina binti anuar said...

erm ari2 jmpe pon xk rndu lgi kot..

cdiq said...

jmpa jap jer..bkn 24 jm..haish

amalina binti anuar said...

ye la 2 cdiq...ko kalo leh nk ngadap dia 24jam kan..

erydla said...

fuyoo . terliur melihat kek itu .
menggoda iman .
haha .

amalina binti anuar said...

erm....
ye ker..
2 bru kek kat kedai bese je..
blum g kat secret recipe..

Real Time Web Analytics