Thursday, April 16, 2009

mana lagi laju?

antara 2 browse internet dekat bawah nie mana yang korang rasa yang paling laju. antara internet explorer 8 atau mozilla frefox lagi laju? aku nak korang bagi pendapat yer. boleh hantar pendapat di shoutmx atau pon komen.

Mozilla firefox

dulu aku sur browse internet pakai mozilla firefox. aku guna mozilla pon sebab ada kawan aku yang syurkan untuk pakai iaitu Tuan Nor Sidiq. tapi tiap kali aku pakai internet mesti asyik hang tak pon lambat. so aku ambil keputusan untuk download internet explorer 8.

Internet explorer 8

hari ini baru aku berkesempatan untuk mendownload internet explorer. aku try download cepat jugak la download nyer. tak da la makan masa 1 hari untuk download. lepas download aku guna terus agak laju jugak la internet explorer nie. dan mulai hari ni aku akan browse internet menggunakan internet explorer 8.

25 comments:

haru said...

mozila firefox lg laju..i vote for mozilla..IE is sux k..hahahaha

amalina binti anuar said...

ye la 2.
dh ko tu tauke mozilla...

Siti Fatimah Nabihah said...
This comment has been removed by the author.
amalina binti anuar said...

ye ker..
korg try la gne IE 8 laju beb...

fjie said...

err...chrome xnk ker?
opera ker..
hoho..
len lak jwpn..haha

amalina binti anuar said...

opera 2 bgus ker?
ada tpi dh delete dh..

haru said...

opera x bgaus..chrome lg la cam sial..kalu intnt laju aka berukband boleh la guna browser tu..kalu x hampess..anyway mozilla da bezz k

amalina binti anuar said...

alahai la cdiq..
ko tetap menangkn ko nye mozilla 2...

Nazrin Hafiza said...

ikut apa yang aq punya..mozila better la..tapi kalau pakai broadband kat sini mmg macam siput walaupun takde kena block..so better pakai LAN cable...

m0on_k!Dz said...

i prefer chrome...haha~

amalina binti anuar said...

naz: sejak ble kopkai brodband nie? erm mozilla..

moon kidz: chrome 2 1st time plak dgr yer..laju ker?

alyyani said...

aku ni kategori warga pertengahan yg tak reti pakai mozilla. masih pakai IE. ok jek!

amalina binti anuar said...

ha ada jgk yg masih pkai IE nie..

khaleda atirah. said...

mozilla lg ok.
IE pon lju jugak tp kdg2 jer.
betol.

amalina binti anuar said...

erm btui2.

haru said...

chrome tu browser dr google mal..google chrome..xdela bez sgt aku guna..

byk dh browser aku guna tp mozilla la yg paling bezz.idup mozilla..hahaha

browser yg aku dh guna
-IE
-netscape
-google chrome
-opera(yg ni agak bez)
-pastu ade la lg beberapa yg aku lupe nma die

amalina binti anuar said...

ye la cdiq ko tetap akan menangkn mozilla ko 2..

haru said...

hahaha
idup mozilla firefox

~♥ShE-eRiL♥~ said...

i choosed mozilla!
=]

Al-Kaput said...

ie laju???????????????????
mungkin kot (ayat jg ati)
senang kene virus,beb..
banyak lobang..

firefox lebih laju dan selamat..
chrome slow sket tapi lebih selamat..
tak payah nk kena download add. plugin..
automated lgi :-)

amalina binti anuar said...

ye ker..
IE cpt kne virus.
bese dgr firefox sng dpt virus.
xtau la kan mne yg btui nie..

Ereen Pattinson said...

i vote for mozilla. IE tak best.

amalina binti anuar said...

okey thankx..

amalina binti anuar said...

okey thankx..

amalina binti anuar said...

okey thankx..

Real Time Web Analytics