Thursday, April 2, 2009

tag 15

this tag from my frenz at UniMAP that is aien..

1.Anak kunci untuk bukka pintu umah and bilik aku
2.Penutup pen kalo aku borink boleh la aku gigit
3.Botol mineral boleh isi air kalo dahaga boleh minum
4.Paper tulis nota yg cikgu bagi
5.Seluar untuk menutup kemaluan and kaki ku yg tak berapa lawa nie
6.Lesung batu untuk buat sambal tempoyak, sambal belancan dan macam-macam sambal lagi
7.Langsir untuk tutup tingkap bilik aku daripada kena silau cahaya matahari
8.Komputer main internet, post entry blog dan macam-macam lagi
9.Duit syiling boleh la aku beli air gedegang
10.Laman blog cerita tentang yg aku suka tulis

Personal tag
1.Your full name n nick? amalina binti anuar @ amal
2.Hotlink,celcom,digi or u-mobile hotlink and celcom
3.Indoor or outdoor? Both.
4.Are you thinking bout someone rite now? i dont think any one right now
5.Sushi or roti canai? Roti canai
6.Have you feel love with 2 person in one time? i dont think so
7.Flip flop or sneakers? ape nie makanan ker?
8.What do you think bout me? aien my frenz at UniMAP
9.five person you want tag this:
.k.ana
.k.nab
.k.ngah
.cdiq
.akmal

Free Signature Generator

Free Signature Generator

11 comments:

haru said...

knape aku ditag T___T

amalina binti anuar said...

wat je la cdiq..

farhanaabubakar said...

seperti yg dijangka..mesti ada nama akk kat situ sgb mangsa tag...
adoiii...

amalina binti anuar said...

ahhahaha..
mcm tau2 je la akk nie..
jawap jgn xjawap tau..

erydla said...

hehe .
comei3 .
eei , sushi ta sedap .
and bukan bagus pun utk menggilainya .
:))

amalina binti anuar said...

ha tau xper..
dh la tawar jer...

haru said...

aku dah tag kamu balik
hahaha

amalina binti anuar said...

ko nie mne la leh wat cm2..
xlarat la nk jawap tag yg sme..

haru said...

hahaha..suh je aja yg jwb..hehehe :P

amalina binti anuar said...

wat pe nk soh aja jawap lak?

amalina binti anuar said...

wat pe nk soh aja jawap lak?

Real Time Web Analytics