Wednesday, May 20, 2009

Album Baru In-Team 2009 Allahu Rabbi

entry baru nie aku nak cerita pasal album terbaru In-team 2009. album ini bertajuk Allahu Rabbi. album ni mengumpulkan kembali semua ahli kumpulan In-team yang baru dengan yang lama.


ni cover album baru diorang


antara isi dalam album

p/s: tapi aku masih belum memilik album ni lagi. so aku nk dapat kn album ni secepat yang mungkin.

5 comments:

alyyani said...

lagu2 lama ke lagu2 baru dlm ni? ko takyah beli, donlod je kat ares. lepas tu buat kan 1 copy utk kngah & klong. heheh..

amalina binti anuar said...

amboi sng nyer.
nk beli la weyh.
sume lgu bru dia...
gabung kumplan in-team..

najwa hazirah halmi said...

beshnyer!!!
windu gler ngn inteam yang dlu...

Adry said...

yeap.. beli jangan tak beli.. dah ada kat pasaran...

Adry @ http://www.adrysabry.com

amalina binti anuar said...

wawa: ha tau xpe mmg rndu kat in-team dlu kan.

adry: tu la mmg nk g beli la nie tpi pulus nye xda lagi la.hehehhe.....

Real Time Web Analytics