Tuesday, May 5, 2009

Majlis Jalinan Kasih PPKKP

majlis ni di buat oleh student tahun 4 iaitu student akhir untuk PPK komputer & perhubungan. majlis ini sempena untuk meraikan student yang cemerlang dalam bidang pelajaran dan sukan. tentang majlis ini:
  • The Canival Water & Land of Excitement di sungai petani kedah.
  • 8.30-12.00a.m
  • 1 Mei 2009
  • bas shuttle UniMAP
  • pelajar tahun 4
  • penerima anugerah dekan
  • penerima anugerah bestari
  • penerima anugerah sukan
  • pensyarah & dekan PPKKP



sebelum ke The Canival Water & Land of Excitement kitorg singgah ke tesco sungai petani. singgah untuk makan sekejap sementara tunggu pukul 8.30 malam untuk majlis bermula.

setiba nye kami di The Canival Water & Land of Excitement kami beratur untuk daftar dan melihat meja untuk makan. ramai jugak la yang hadir pada hari tersebut.

sebelum majlis bermula kitorg sempat bergambar. nie gambar student diploma PPKKP tahun 1 sesi 08/09.

pembukaan majlis dengan persembahan daripada abang-abang api nie. 1st time tengok live persembahan api nie. best la jugak

semasa makan dan selepas makan. lapar sungguh la diorg nie. sampai licin habis dimakan nye makan yg desediakan.


majlis habis lewat malam. kerana pelbagai aktiviti yang diadakan seperti:

  • cabutan bertuah
  • persembahan pelajar tahun 4
  • kotak beracun
  • mencari harta karun
  • penyampaian anugerah dekan, bestari & sukan
  • penyampain anugerah khas
  • sesi bergambar

walaupon pun suma penat tapi best la majlis nie walaupun simple tapi meriah. tak sia-sia la aku pergi majlis nie dan tunggu 1 Mei 09 untuk hadiri majlis nie.


2 comments:

alyyani said...

weh, da pakai photoscape eh. bagus2. cayala ko salah sorg penerima award tuh. aku tumpang bangga :D

amalina binti anuar said...

erm ye la 2 kan.
thankx..
lme dh tau bnde nie..
cme xda je software nye..

Real Time Web Analytics