Wednesday, December 16, 2009

al-fatihah

dia telah kembali ke rahmatullah pagi tadi. aku tak tau ape sebab nya. aku dapat tau daripada kawan nya yang merupakan senior aku juga. aku baru dapat tau dia meninggal disebabkan accident. tak sangka begitu cepat dia meninggal kan kita. sama-sama la kita doakan agar roh nya di cucuri rahmat. Al-Fatihah.

norman masdar student smkasr batch 2000-2004

norman masdar senior aku masa aku di SMKASR

8 comments:

farhana said...

ptg td cikgu rosbg msg bgtau berita sedih 2..
terkedu dibuatnya..
yela rakan 1 batch da pergi dulu
cikgu ckp, dia accident langgar kayu n koma kejap je...
takziah untuk keluarga norman...

amalina binti anuar said...

la ye ker. adik yse yang cerita dia accident. sye tau pon dr k.fairuz. tu la kan kejap je dia tinggal kan kte. mcm xpercaya jer. takziah gak wat family dia.

Ain Nadiah said...

oh dia ni ke,
ak mcm igt muka..
erm, takziah.
eh, ko contact ngan kak fairuz ??
naqibah ak dlu kan??

sHe~eRiL said...

Al-Fatihah..
semoga abg norman tenang di sane..
amin~

alyyani said...

BERHATI- HATI LA DIJALAN RAYA. TAPI KALAU DAH AJAL KITA DA SAMPAI, CAMNE HATI- HATI PUN, TERKENA JUGAK. NAUZUBILLAH.

TAKZIAH TUK KELUARGA ARWAH. NASIB TAKDE ANAK BINI, KALAU ADE, TAK TAU LA, LAGI SEDIH..

amalina binti anuar said...

ain: yup abg norman nie. yg kelakar tu. aku kan satu U ngan k.fairuz. igt ko g kak naqibah ko.

sheril: amin..hope dia tenang la dia sana.

k.ngah: tu la pasal kan. lately nie cerita pasal accident je riso plak kan. dia xkawen lgi la. dia still stady lgi.

Nine said...

salam takziah untuk keluarga arwah..

al fatihah..

semoga roh berada dikalangan org2 yang beriman...

Amin..

amalina binti anuar said...

amin..

Real Time Web Analytics