Friday, February 5, 2010

laptop aku rosak

semalam masa aku nak gunakan laptop aku tu titba-tiba je laptop buat hal. mula-mula on okey menyala mouse nyer. pastu tengok balik laptop tak on langsung. mouse dah tak menyala balik. aku try on banyak kali tak boleh. aku tak tau la apa masalah laptop tu. sekarang laptop tu tak ada dengan aku. aku pergi hantar repair.nak tau pe masalah nya laptop tu. hope tak ada la masalah berat sangat. laptop nie rosak adakah sebab:
  1. laptop nie sudah lama jangka masa nya? setahu aku laptop nie baru je 4tahun
  2. aku suka on laptop lama-lama dengan tak guna cooler fan?
  3. dia tau aku nak test minggu nie dengan minggu dia pon buat hal dengan tak kasi aku online dah.


4 comments:

haru said...

aku dh gali kubur nk tanam tu

amalina binti anuar said...

la ye ker. ko jgn la smpai kejam cmtu diq. aku syg g laptop tu. lain la ko nk sponser duit kat aku belikn yg baru.

alyyani said...

takpe2.. da sampai masa kot laptop ko tuh. dapat pointer best mintak mak beli yg baru. hheheh..

amalina binti anuar said...

weyh dapat laptop mak tu pon kire okey dah.

Real Time Web Analytics