Wednesday, April 14, 2010

my roomate

nie la roomate aku dah 2 sem aku duduk dengan dia. dulu masa sem 1 dengan sem 2 aku satu rumah je dengan dia. start sem 3 dengan sem 4 aku stau bilik dengan dia. insyallah sem 5 aku akan roomate dengan dia sekali lagi. kira aku dengan dia nie duduk 1 bilik memang serasi la. tak ada masalah apa-apa la aku rasa. kira kitorang nie ngam la sekepala gak la kan. nama roomate aku nie siti nur ajierah selesa dengan nama jie.


gambar-gambar dekat bawah nie muka original kitroang yang tidak di edit apa-apa. gambar nie baru je tangkap semalam. masa pergi kangar. masa nie dekat kwsp kangar. kalau student UniMAP tau la buat apa dekat sini. time nie mau study dekat library. memandangkan maisng-masing tak ada mood nak study. pergi la jalan-jalan makan-makan, minum-minum dulu. lepas tu baru naik library start study.


pose 1

pose 2

pose 3

pose 4

pose 5

pose 6


4 comments:

Haru said...

msyallah..les..

muahahahaha

amalina binti anuar said...

oit agak2 la. mana da ek..

alyyani said...

aku baru je nak komen mcm cdiq komen tu. hahahah.. awat si jie tu posing gitu. sayang benor la kat roommate dia ek. hahaha..

amalina binti anuar said...

hehehehehe.. oit mana ada la. kitorg mmg cmnie kot. ish la korg nie pkir lain la plak yer..

Real Time Web Analytics