Saturday, May 8, 2010

lagu Iklim

gambar diatas menunjuk kan lagu-lagu iklim yang aku dah download yer.

aku pagi nie dengar lagu-lagu saleem terasa la pulak nak dengar lagu iklim. aku yang tengah free tak ada keje nak buat dah. keje umah pon dah siap aku buat. aku pon download la lagu-lagu iklim. lagu-lagu iklim lagi best daripada lagu saleem sekarang. lagu-lagu saleem sekarang sume nye nyanyi balik lagu orang.

2 comments:

alyyani said...

ada bape lagu na? cam biasa buat 1 copy tuk aku. dulu ada beli cd iklim, kak logn ko rembast gi bagi hadiah kat kawan dia. sabojela..

amalina binti anuar said...

ina ada byk lgu nyer. asal ko nk gak ker. nnt in wat kan copy tuk ko yer. klong ko mmg. beli kedekut. dia rembat je la ko punyer.

Real Time Web Analytics