Tuesday, August 31, 2010

hari yang ditunggu

pagi :

esok pagi 1.9.2010 aku ada presentation final year project aku pukul 10.40 aku kena present. aku orang yang ke-4 kena present. cuak pon ada. mana tak cuak nye esok ada 11 panel esok yang ada. tapi aku tak kisah semua tu. sebab esok la hari paling best bagi aku sebab apa korang nak tau.

petang :

nie la tiket aku balik esok. turun depan rumah lagi tu. hahahahahaha.

sebab nya nie la. esok aku balik kampung dah weyh. sejak aku start sem nie tak penah-penah lagi aku balik rumah. sebab sem nie sangat la busy. selama sebulan lebih nak dekat 2 bulan jugak la aku stay dekat kkf nie baru esok la aku boleh balik kampung. aku cuti dari 1.9.2010-20.9.2010 lama tak aku cuti. jangan jeles ye korang yang balik lewat tu. dan kawan-kawan aku yang dah balik awal tu aku memang sangat la jeles dekat korang. 

7 comments:

alyyani said...

poyo la ko! siap amik gmbr tiket lagi. mentang2 la balik awal kan. buat kuih raya, jgn lupe!

farhana said...

Nampak sgt teruja nak balik..
siap ada gambar tiket bas =P

Enjoy ur holiday ya

amal_fc1303 said...

k.ngah: ye la kasi tunjuk bukti balik raya awal. kasi jeles kat roomate. ha boleh2. nnt ina soh mak wat kuih raya.

k.ana: biasa la tu k.ana. excited giler nk blik. thankx

Nine said...

Salam, Amal dah balik ker ? huhuhu..selamat balik kampung Amal..Selamat hari raya..maafkan Nine sebab tak sempat jumpa..

Maaf Zahir dan batin Amal..

amal_fc1303 said...

waalaikumsalam... blik dh la. dok perlis wat pe pon. wat serabut pale jer...is okey ada rezeki jumpa la kita. hahahahahaha...

ha ye la.

~nEeYsA~ said...

hepi holiday...
n salam aidlfitri..:)

amal_fc1303 said...

thankx you. selamat hari raya juga.

Real Time Web Analytics