Friday, November 5, 2010

pertandingan header tercantik

Pertandingan Header Tercantik!!! 
....Header blog siapa paling cantik, dialah yang dapat hadiah....

...Tarikh tutup penyertaan 6/11/2010...

Tapi..macam biasalah ada syarat2 yang korang kena buat kalau nak hadiah...[hehe]...
1. Buat post mengenai pertandingan yang aku buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang.

Hadiah Top Up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.  
Hanya untuk no. Maxis, Celcome dan Digi.

6. Kalau korang dah buat syarat1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen post ni.

...Aku akan datang ke blog korang...

Keputusan akan diberikan dalam minggu selepas tarikh tutup....Bila? Rajin-rajin datang blog aku..[hehe]...Sebarang persoalan boleh tinggalkan diruangan komen post ini...=)
maklumat lanjut boleh rujuk ke link dibawah

3 orang yang aku nak tag nine, qimie, beliamuda


Real Time Web Analytics