Friday, December 3, 2010

sorry sorry sorry

mungkin salah saya buat awak malu. tapi tu bukan la niat saya nak memalukan awak. awak salah paham je semua tu. saya nak  nyatakan kat sinie. awak pikir la pape pon pasal apa yang saya post tempoh hari tu. kalau saya nak malukan awak lama dah saya buat. saya letak muka awak nama awak. tapi nama awak pon saya tak letak muka awak pon saya tak publish kan. hope awak dapat maaf kan saya.

kalau sebab saya hubungan kawan awak ada masalah saya mintak maaf la. kalau awak nak berkawan dengan dia awak hati-hati je la dengan dia. maybe awak lebih kenal dia dulu daripada saya. awak lebih tau perangai dia daripada saya. hope awak berdua masih berkawan lagi. pape pon berhati-hati la kekita berkawan dengan sesiapa pon. tu je la pesana saya. 

mesej yang awak sent panjang lebar tu saya tak baca pon. saya tak sanggup nak baca. ada la sebab nyer. sebab atas salah paham awak tu awak dah rasa macam saya nie kejam dan teruk kan. tapi saya tau la apa isi mesej tu. jangan sebab benda nie kita bergaduh. moga awak bergembira la kawan dengan dia. sampai sinie je la pesanan saya. kalau awak tak nak kawan dengan saya pon tak apa. saya sekadar menasihatkan awak jer. 

 i'm so sorry

 

4 comments:

farhana said...

Seharusnya teguran diterima secara positif....
Myb kawan Amal terasa hati sebab amal publish kat blog instead of cakap depan2...
Kalau dah minta maaf, tp dia still xnak maafkan redha je lah...
Masih ramai lagi kawan2 di sekeliling amal =)

amal_fc1303 said...

kak saya tak cakap depan2 dia pon kak.
malah nama dia pon saya tak ada tuleh pon.
xpe la kak salah saya kot.
saya redha je la ngan sume nie.
saya yg tak ptut wat kat dia cmtu.

Anonymous said...

:: akak rasa awak tak patt publish di blog ape2 pun masalah awak... contohnya, walaupun awak ckap awak dah kaburkan muka dan nama.. but awak kene ingat, bukan awak sorang yang bace post tu... mybe ramai lagi kawan2 awak penah bace post tu..mungkin tulisan dan bahasa awak di blog awak buat kawan awak terasa... remember, kdg2 sebelum kita publish ape2...kita kene pikir pro n con nya kepada kita yer dik =)

amal_fc1303 said...

thankx 4 advice..

Real Time Web Analytics