Thursday, February 17, 2011

adel one years old


 Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to adel
Happy birthday to you

17 februari 2010 lahir la seorang baby perempuan yang sangat comel dan putih melapak yang di beri nama Rihana Adelia (adel). maka harini sudah cukup adel setahun tapi yang pelik dan hairan nye gigi masih belum tumbuh lagi. minum susu banyak-banyak ye adel moga gigi cepat tumbuh dan boleh cepat bercakap.

p/s : selamat hari lahir juga kepada yang menyambut hari lahir nye harinie
especially to my friend noor hazirah
bersengkang mata semata-mata nk buat e-card nie utk adel

2 comments:

alyyani said...

aku pun besengkang mata sampai kul 12 lebih buat entry adel setahun. kahhhhhhhhh... tp tak reti la nak buat e-card ni. thanks la ye. kalau dekat, dah lama celebrate sama kan?

amal_fc1303 said...

ha tau xper...
tu la pasal nyer...
xper2 t blik leh smbut adel nye birthday lgi.

Real Time Web Analytics