Tuesday, February 15, 2011

filem-filem

antara movie yang aku adala. ada yang aku download sendiri ada yang aku amik daripada member jer. cerita cina, melayu orang putih. tu je la yang aku ada.

cerita melayu
  1. damping malam
  2. ngangkung
  3. estet
  4. talentime
  5. hantu kak limah balik rumah
  6. magika 
  7. cuti-cuti cinta
  8. aku masih dara
  9. senario asam garam
  10. 4 madu
cerita english
  1. salt
  2. toy story 3
  3. the green hornet
  4. faster
  5. the social network
  6. unstoppable
  7. The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 
cerita cina
  1. shaolin
aku kasi tau nie sebab aku tak nak simpan dah cerita-cerita nie buat berat laptop aku je la. sapa nak kasi tau aku yer. aku simpan cerita mana aku nak je yer. kalau aku nak tengok aku amik je la daripada korang.

p/s : tak idea sebenar nye nak berblog dah tak leh nak tido post la 1 entry

5 comments:

Hati Batu said...

haha aku biasa cerita lepas tengok mmg aku delete..kalau yg best tu mungkin ad dlm seminggu dalam lap top aku, mne tau ad mber tak tgk lagi..hehe

cerita shaolin x tgk lagi..tp dh 2 minggu dlm lap top..haha

alyyani said...

nak telentime. cite omputeh nak semua!

amal_fc1303 said...

hati batu : ha tau xper dh tgk delete je la kan wat semak n berat laptop jer..

k.ngah : erm nnt ko blik ina kasi yer. sume cite ko nak amik pon xper.

~Kirin Selama Perak~ said...

klau ada yg terbaru,mintak tlg bgtaw KSP ek
TQ~
:)

amal_fc1303 said...

orait xda hal la.

Real Time Web Analytics