Thursday, February 26, 2009

My laptop & accessories



nie la laptop aku yg aku gunakan untuk online, main internet, buat assignment, dgr lagu main game & lain-lain lagi... laptop nie dulu k.long aku punyer. sekarang sudah tukar milik aku punye la kan. dulu hanya laptop sahaja yg aku dpt. sekarang aku sudah tambah kan aksesori. barang yg aku dh tambah:

notebook cool pad RM10.00
2.0 multimedia speaker RM25.00
mouse RM28.90
dvd writer RM289.00
computer cable RM20.00
USB 2.0 hub RM25.00


banyak jugak la duit aku habis beli benda benda ni sume. pas dapat duit yayasan pegi la beli barang barnag nie kan. okey la aku pon puas hati lepas dapat sume nie.

p/s: satu jer belum dpat lgi beg laptop aku tgh mencri. sesiapa yg ada nmpk beg laptop murah kasi tau aku yer...

Free Signature Generator

Free Signature Generator

10 comments:

alyyani said...

aku x paham la nape la budak2 suka make up laptop diorg. aku x de perasaan pun kat laptop or pc. pelik2...

amalina binti anuar said...

ape la ko nie..
best pe make up laptop nie..
2 la ko xda feel pasal laptop nie..
heheheheh..............

harubiru said...

ntah..btul 2 kak..mbazir je..lptop sy nie mouse pn xde..haha..kipas lg la xde..xpkai accessori pn ok..

ni mesti hajar la nie..ish2..hajar jgn sshkan amal..nak pape bgtaw abg ek syg..hahaha

amalina binti anuar said...

ye la 2 kan...
ala aku xkisah pon la..
aku ske pe bnde2 nie sume..

harubiru said...

hoho..xpe2..bila nk blje mkn piza??duit ade wat beli bnda kompter..ish

amalina binti anuar said...

ala biar la..
dh aku minat bnde2 nie nk wat cmner kan...
t aku blnje la ko cdiq..

alyyani said...

kalo nak beli bag laptop jgn beli yg sandang kat tepi, beli yg galas kat tepi. baru cool! kalo beli sandang kat tepi nanti bahu senget macam ainal akmal tu. hahaha...

amalina binti anuar said...

erm mmg nk cri beg yg cm2 la..
tpi xcari2 lgi smpai skrng nie..

haru said...

aku aderr..nak x???hehe

amalina binti anuar said...

alahai ko nie cdiq aku dh jmpe beg laptop bru la ko nk ckp yer...

Real Time Web Analytics