Friday, February 27, 2009

Tag 9



TaG FroM My sister The TaG :-
1) MaKe a LisT oF WHaT u WaNt of YouR BiRhTDaY
2) THe LiSt ShouLd Be 10 NumBers
3) PosT The IMaGe oF This AWaRd to YoUr PosTing
4) GiVe iT To 10 FReNs of YouRs

1. aku nak HP n73 kalo boleh dapat la kan.

2. aku nak ada orang sambut birthday aku pada tahun ini.

3. aku nak orang igat masa birthday aku n wish kat aku.

4. aku nak makan kek secret recipe yg paling sedap n paling mahal.

5. aku nak panjang umur n dimurahkan rezeki.

6. aku nk abang ipar lagi satu!

7. aku nak lesen kete n motor.

8. aku nak motor idaman iaitu motor LC (walaupon tak pandai bawak)

9. aku nak birthday tahun nie dapat present banyak-banyak.

10. aku nak masa birthday aku 2 hari yg paling best.

maka sekianlah tag aku. Aku nak tag bloggers dibawah.

1. k.ana

2. siti fatimah

3. manisah

4. ain

5. mrsDu1

Free Signature Generator

Free Signature Generator

9 comments:

alyyani said...

-yg no. 6 tu patut letak no 1. hahaha...
-tak abis2 dgn hp n73 dia la.
-nanti kite soh mak belikan kek secret recipe.
-nak lesen kete dgn moto bagi lulus dulu exam!

amalina binti anuar said...

erm ye la 2 kan..
xpe la t tukat lain...
okey t blik smbut awl skit la yer..

Siti Fatimah Nabihah said...

hahaha.. n73!
insyaallh.. termakbul suma wish ko tue! hehe^^

amalina binti anuar said...

erm tau xper..
hope so la kan..

farhanaabubakar said...

he2..
nanti akk jwb ya..=)

amalina binti anuar said...

orait..
tahnkx...

haru said...

argh..2 sume hnya khayalan yg x wujud pn..haha..
tlalu byk khayalan muuuu

amalina binti anuar said...

ye la 2 cdiq..
ko nie jeles btul la kat aku yer..

haru said...

haha..mne de jlez..btul la 2..huhu

mal pizza aku mne..hehehe

Real Time Web Analytics