Thursday, March 5, 2009

Olahraga tertutup kali ke-5 2009

olahraga tertutp UniMAP nie merupakan kali ke-5 diadakan. aku mewakili PPK Komputer dan Perhubungan. yang merupakan pasukan rumah Hijau Petronas dimana telah mendapat johan 3 tahun berturut-turut dri tahun 2005-2007. tpi sayang nye pada tahun ini,2009 hanya mendapat tempat ke-7. mendapat johan pada tahun ini ialah pasukan rumah Pink.





nie hari pertama sukan yg diadakn pada hari sabtu. pebagai acara yang dipertanding kan pada hari tersebut seperti lempar cakera, lontar lembing, lontar peluru, lompat jauh, lompat tinggi, larian 100m, 4x100m, 800m, dan 400m.





nie pulak pada hari ke2 sukan yang diadakan pada hari ahad. acara yang dipertandingkn pada hari tersebut 5000m jalan kaki, 3000m, 1500m, 200m, dan 4x400m. aku mengambil bhgian dlm acara 200m saringan smapi ke separuh akhir mendpt tmpt ke-4. dan acara 4x400m akutelah memenangi acara nie dan mendapat tmpt yg ke-3.






nie la acara yang terakhir semasa hari olahraga iaitu penutupan rasmi..acara yang diadakan perbarisan daripada setiap course, larian drpd staff UniMAP dan atlet jemputan.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

13 comments:

alyyani said...

hafiz hashim ke tu wei? kacak tak?

ape la ingat zaman sekolah ke main rumah2. da la ade umah pink. kalau lelaki yang kene umah pink tu sure malu. hahaha... hijau petronas, pink mende? puteri islam ke? hahaha..

tu la sebab ko ade, umah ijau da dpt no 7. kalo aku masuk tu sure dpt johan! :D

amalina binti anuar said...

hahaahaha..
hafiz hashim ensem la weyh..
putih..
weyh ko tau x nazmizan 2 umah pink la....
ala 2 kire okey la no 7 drpd no 12 xke malu..
hehehehehe.......

haru said...

rmai giler atlet

amalina binti anuar said...

bese la 2 kan..
nme pon sukan UniMAP..

alyyani said...

nazmizan tu sape? atlet pun dpt umah jugak ke?

haru said...

nasmizan 2 pelari pecut ngara..yg beat powell mse olimpik dulu2..xkn xkenal kot kak..ish2..terok2

p/s:sy pn baru knl time sukan haritu..hahaha

amalina binti anuar said...

cdiq: hahahaha..
woit cdiq ko nie sme dgn e la xknl nazmiazan 2...

k.ngah: atlet pon ada umah la jgk..

haru said...

wat pe nk knl..lgpn die bkn knl aku kn..hehe

amalina binti anuar said...

mmg la dia xknl ko pon..
at least dok malaysia nie kena la knl dia..
dia kn glamour..

farhanaabubakar said...

ada plak umah pink ye...
chumel lak..
ha3~

amalina binti anuar said...

ada2..
unimap nie pelik skit..

miss TAK said...

alamak.no 7???hihi.
semart aa rumah pink.asl kt smka tadek eh?
da la musa kalah.no 3 jer.adoyai.

amalina binti anuar said...

la ye ker..
sian nye kat umah musa..
ye la mmg smart la sume atlet dok dlm uamh pink 2..

Real Time Web Analytics