Saturday, April 11, 2009

birthday girl and boys




happy birthday to my twins brother. korg berdua dah tua dh pon. umur dah 21tahun. moga berjaya lam hidup didunia dan diakhirat. good lack untuk fianl exam yang nak dekat dah nie.

tidak lupa jugak kepada kawan aku nie wawa lolipop birthday dia jugak arinie yer sama hari dengan birthday abang aku nie. Happy Birthday to u. dan selamat hari tua yang ke18. moga berjaya dalam hidup dan dapat sambung belaja pada tahun ini. Insyallah.. Amin..


Free Signature Generator

Free Signature Generator

8 comments:

nabilah mangshor said...

eh..
both of them look alike you as well
=)

alyyani said...

nabilah : mmg sama. perangai je tak serupa. ;)

haru said...

haha..

amalina binti anuar said...

k.nab: mmg pon sme...name pon kembar n adik beradik kak...

haru: asl ko gelak?

erydla said...

wahh , besh nye ada twins bro . :)

amalina binti anuar said...

best..
bleh la tahan best nyer..

inspirasiizra said...

eh,,
ni adek akmal ek,,

hahaaa,,
kebetulan semua nie,,
akmal ni memang "baik" orangnya,,
semua kawan2 nya "suka"kannya,,
wawawawa,,,

yang 'read more on this article'
tu buat sendiri,,
kalau nak buat tengok kat
http://dilarangmelarang.com/
selamat mencuba
....

amalina binti anuar said...

okey thankx...

Real Time Web Analytics