Friday, April 10, 2009

pembentangan bahasa melayu


zul yang agak kelam kabut semasa pembentangan. tengah2 present tetiba jer dia terdaim. tak tau la nape. slide dah ada pon boleh lagi cakap gagap.


nie pulak yugeraj presentation nye agak mantap dan menarik perhatian kami la. present tentang ceramah persediaan SPM.


nie la thana dia ensem india boy. huhuhuhu... present tentang remaja dan trend sama dengan syahir.


si baweh membuat pembentangan BM dia nie berasal dari kelanatan. so present pon ada la sleng kelantan kan.

nie siti hajar membuat pembentangan bese-bese jer. sebab dia baca saje text yang dia tulis tu.


nie pulak zaim membuat pembentangan tentang patriotisme. begitu semangat sekai dia present tajuk nie.. tinggi jugak la markah dia dapat.


nie pulak syahir dengan laptop sony vaio nye. sedang membuat pembentangan tentang remaja dan trend. tapi masa present nie dia lari tajuk cerita pasal dadah.


baru j sampai kelas sesi bergambar la diorg nie kan. dari kiri azzin, zul, zaim & rajesh


3 orang jejaka ensem sedang khusyuk mendengar pembentangan daripada sapa pon aku tak tau la. dari depan zaim, thana & rajesh.


ni la suasana semasa kelas BM begitu bersepah meja-meja. student pon duduk ikut suka. masa nie sume tengah tunggu giliran nak present. masa nie azzin a.k.a baweh sedang membuat pembentangan tentang krisis ekonomi dunia.


ni la lecturer BM aku. sedang memberi markah kepada student yang sedang membuat pembentangan. begitu khusyuk sekali cik as yer. sorry cik as cuti-curi tangkap gambar cik as..


turun je bas sampai dekat kg.wai kitrog sume posing la apa lagi. bile lagi nk bergambar dengan budak2 laki pakai baju kemeja ni. ni la masa dan peluang nyer.


bergamabar selepas semua selesai membuat pembentangan Bahasa Melayu. bergambar dengan cik asliza lecterur BM kitorg yg spoting and sempoi. tapi bile dia marah student pon tak berani nak tegur. nie la kelas BM terakhir kitorg dengan cik as.


Free Signature Generator

Free Signature Generator

14 comments:

Siti Fatimah Nabihah said...

mana gmbq aku??
uih.. abg encem aku org fist! hahaha.. bluek!

haru said...

gmbar aku mne??????

amalina binti anuar said...

siti: la 2 gmbr rmai2 kn ada. gmbr aku pon xda ct..

amalina binti anuar said...

haru: ko xmsuk lam list bm..

haru said...

aik..aku x masuk ka..haha..

amalina binti anuar said...

ko xmasuk la cdiq..

alyyani said...

korang, time presentation baru nak pakai baju kurung yek..

amalina binti anuar said...

ha mmg la..
ble lgi nk pkai nyer..

cdiq said...

ntah..ade 2 tmpt ari jer pkai bju kurung

nak present
mase ari rayer

hahaha

~miszirdawaty~ said...

nak yg ensem...
bley???

[wat aksi gatal disini}

amalina binti anuar said...

haru: ha btui2..isnin nie nk present autocad plak..

amalina binti anuar said...

k.irdawaty: bleh2 sume single n available...

erydla said...

ngeh3 . mcm besh preentation nie . :)
tajuk keseluruhan mengenai apa ?

amalina binti anuar said...

erm..
sume present lain2 tajuk..

Real Time Web Analytics