Saturday, June 6, 2009

Award 6,7

dua-dua award yang aku terima nie daripada kakak aku sendri yang sangat rajin berblog.



Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.

alyyani
  • kakak aku yang no 2 aku panggil k.ngah
  • mempunyai seorang anak yang comey bernama rania ayesha
  • rajin update blog
  • bekerja sebagai assistant manager-admin & finance

setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..

1. nama : amalina binti anuar
2. D.O.B : 13/03/1990
3. P.O.B : Hospital Daerah Kajang
4. Blood type : O+
5. Status : student
6. anak ke : 5 dari 6 beradik
7. kegemaran makanan : tom yam
8. kegemaran minuman : milo ais, apple juice, sky juice
9. kegemaran masa lapang : tengok tv, tido, surf internet
10. current address : Desa Seri Bayu, Bota Perak

anda perlu memlih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka :

  • sape yang view blog nie amik la award nie ya.



erma & Syarat Untuk Penerima Award Ini.

1. Letakkan logo award ini di blog anda.

2. Anugerahkan award ini kepada 8 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
disebabkan award ni da teperap lama, jadi mesti ramai yg da buat, maka, aku bagi award ni kat junior ku...

http://fakesmiley.blogspot.com/
blog yang simple dan sangat menarik cerita nyer.

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui “backlink” dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

2 comments:

ada said...

caner nk buat award nih yer?
tak brape fhm sgt arahan nyer,.

amalina binti anuar said...

la ye ker.
ikut je ape yg arahan tu bg..

Real Time Web Analytics