Wednesday, September 9, 2009

cerita semalam

semalam pas bangun tido dalam pukul aku ajak aja kuar makan. sebab aku borink semalam tak tau nak buat ape. sekali sidiq message aku.

cdiq: mal
aku: yup (beberapa minit pastu baru reply msg)
cdiq: lmenye. mal mu reti electrik yg supermatch 2? sem lps nyer?
aku: xreti pape pon. ye la ko kn xblaja dr sem1. asal ko amik sem ni?
cdiq:2 la mne la kau taw ad kaitn
aku: xpe la. tnye la sape2 yg tau.
cdiq:ades. mti de. hahah. beznye jd mu. jlez aku
aku: ala aku sem nie je rilek.
cdiq: xpe. xtend sma2.haha
aku: erm ye la 2 kn.
cdiq: hah. wat pe wei
aku: on9. jap g nk kuar ngan aja. ko lak?
cdiq: owh. nk stdi nk wt asgmne. xtaw nk wt yg mane. haha. nk ikut. nk kuar ngan aja. hehe
aku: mai la kalo brani.
cdiq: aku brani
aku: ha meh la. kalo nk kau kne marah ngan aja
cdiq: la awt lak kna mrh?
aku: phm2 la. dia xkn kuar kalo ko ada ngan aku.
cdiq: sbb?
aku: mari la skali. V pn ada. aku nk kuar 130 ni.
cdiq: aik. td kte xleh. ni blh plak.
aku: nk xnk? nk 130 kat utas. lmbt tnggal.
cdiq: nk2. haha. jgn mrh mal.
aku: xmrah pn.
cdiq: hehe. mu pkai tdg msj aku. aku ciap
aku: okey.
aku: okey. bwak laptop diq.
cdiq: hah. chger skali ke?
aku: ha la.
cdiq: okep. kte kt v aja aku skali. hehe
aku:ckp pe kat diorg?
cdiq: kate kt spe? kt V dhlah
aku: V xsure g ke dak.
cdiq: lor. suh die p. nnt aku blnje bger.
aku: okey.
cdiq: okep
aku: cpt siap.
aku: dia ckp burger dn milo ais blnder.
cdiq: bger dh. nk tmbh ais blnded ajr lme cket smpai phm
aku: ermkang aja dh trun ko xda plak. ye la ko blnje burger aku blnje ice blanded.
cdiq: hehe. okep
aku:ha cpt siap.
cdiq:dh trun dh. korg trunla
aku: aku dah. aja je ngan V xtrun g.
cdiq: xpe. mehla dlu kt uts
aku: aku kat utas dh.

tau tak sebab pe ajak V datang skali makan sebab cdiq nak blaja basic techno electrik. sebab dia xtak paham ape pon pasal electrik. harini diorg ada test techno. aku ada sebab aku drop subjek tu. tu yang cdiq jeles ngan aku nie.

nie la gambar cdiq tgh stady ngan V. 1st time tu nmpk cdiq stady nie. tah paham ke x nie.

zoom lebih dekat yer. muka cdiq je khusyuk tu. padahal xpaham tu. hehehehehe.

tengah diorg duk sibuk stady aku ada bawak laptop cdiq, Hp pavilion dv2 aku online sekejap. tak da la kejap pon. dalam 2jam jugak la aku guna wifi kat hot cafe. kena wifi kat hot cafe sejam RM1. aku dapat la download cite Nur Kasih episod 12-15. memang seronok giler aku dapat citer tu. last2 kan cdiq yg blnje V. aku blnje tuk wifi kat hot jer ngan makanan aku.

p/s: gud luck la ye kawan2 aku yg nk amik test mlm nie. cdiq thankx 4 the laptop. and thankx tuk hajar ngan V kuar teman aku.

3 comments:

alyyani said...

muka cdiq tgh control hensem sebab tau ade org amik gmbr dia. hahaha...

haru said...

aik..mne de..mmg hensem n comel cm nia la.haha

amal_fc1303 said...

k.ngah: tu la pasal mmg tgh control pon.

cdiq: xensem n comey pon ko nie cdiq. pasan jer.

Real Time Web Analytics