Sunday, September 13, 2009

hari sabtu

pagi

ada kelas PBSM inagt tak nak pergi. daot msg dari wani. kata ada test plak PBSM kan. aku pon bangun dri tido siap-siap terus pergi kelas. masuk-masuk kelas terus jawap test. nasib baik test dia tulis True ngan False jer.

petang

abeh kelas PBSM aku tio smpai la ke zohor. kali ni dapat msg dari paan menyatakan kena pergi ke dewan kapitol ada kelas INDEX mengenai LI. aku pon confirm kan tuk pergi ke tak. aku pon siap-siap pergi menuju ke station bus dan bergerak terus ke dewan kaptitol. ceramah pada petang tu sangat memborink kan aku sehingga aku tertido. habis ceramah dala pukul 5.00p.m. kelas start pukul2.30-5.30. dibuat petang sebab dapat makanan free tuk makan masa berbuka. best-best save duit semalam.

malam

semalam MPKKF menagadakan majlis sahur. majlis shaur diadakan di block laki di dewan terbuka seberang ramai. MPKK bergotong-royong masak sup dan kari ayam. tak silap aku la. sementara gotong-royong ada juga penyampaian hadiah kepada peserta melukis banner dan untuk sukan sem lepas. aku dapat sijil penyertaan tuk sukan bola baling pantai. menu utama ialah bihun sup dan mee sup. ari teh o ais dan teh o panas. sambil makan ada tayangan yang disediakan. tapi aku tak makan pon sahur yang disediakan sebab aku dah kenyanag makan burger dekat hot cafe. sahur semalam mendapat sambut jugak la daripada penghuni KKF.


2 comments:

ada. said...

what the busy life.
fuh~

amal_fc1303 said...

hahahahaah.
bese la student UniMAP nie mang bz pon.

Real Time Web Analytics