Thursday, November 19, 2009

2012




akhir nye berjaya jugak aku menonton cerita 2012 di wayang. lama giler aku nak tengok cerita nie. hari la hari yang paling sesuai aku dapat pergi tengok dengan kawan-kawan aku. aku pergi dengan siti, naz, naiza & hajar. kitorg amik tiket pukul 12.30 PM time nie sit masih lagi banyk kosong. cerita nie mengambil masa 2 jam 30 tuk habis. di tengah-tengah cerita aku rasa keboringan aku pon tido dalam masa 15 minit je kot. lepas tu aku terjaga aku tgk la cerita nie sampai abeh. kesimpulan nye cerita nie memang best weyh. rugi la kalo korang tak tengok. lebih kurang macam crita titanic je la. hehehehe. selamat menonton kepada sesiapa yang tak tengok lagi.

habis je kitorg tengok cerita masing-masing dah lapar kitorg terus pergi ker McDonald city plaza. melepas rindu kau dekat McD setelah beberapa lama tak makan McD. aku makan set double cheese burge, ayam 2 ketul, & bubur ayam kecil.


p/s: thank to naiza sebab bawak kitorg pergi alor star dengan menggunakan kereta viva nyer.

4 comments:

alyyani said...

ko tgk cite ni? cam tak caya je! hahaha.... ko mmg mcm klong suka tido dlm wayang, bazir tiket je beli. baru la dgr korang makan mcD. kalau tak, asyik2 kfc jek.

amalina binti anuar said...

erm tu la pasal kan. jln alor star bru la dpt merasa makan McD. lepas la rindu kat McD nie.

ala dh ngantuk tu pasal la tido. tu pon 15minit je ina tido. xda la smpai abeh cite.

shazclan said...

camne best sampai tertito tue...

hahaha..pelik2

amalina binti anuar said...

rm ala tu sbb ngantuk lorh.
tu pasal la tido.
tpi cite nie mang best pon.

Real Time Web Analytics