Thursday, November 19, 2009

final exam sem 3 berakhir sudah

gambar aku masa lepas menjawab paper basic com.

17.11.2009 hari terakhir aku punya exam iaitu paper Basic Communication Engineering(basic com). subjek nie agar sukar bagi aku untuk mengingat formula-formula dan maksud-maksud setiap tajuk. walaupon susah subjek basic com. nak tak nak aku kena tempuh juga. habis je paper electronik & TITAS aku gab seminggu untuk paper seterus nye iaitu paper Basic Communication Engineering. so masih ada masa la tuk aku nak pulun study tuk subjek basic com. dengan usaha, doa dan tawakal aku berjaya jugak menjawap soalan paper basic com. dgn jaya nyer. alhamdulillah la aku dpt menjawap paper basic com. dengan tenang & senang. habes je paper basic com. maka berakhir la final exam aku bagi sem 3 dan berkahir la tuk P&P aku bagi sem 3. kita berjumpa sem 4 insyallah.

p/s: thankx to cik fairus sebb tolong saya masa exam aritu.

2 comments:

alyyani said...

duduk tu cuba bersopan sikit. dah merdeka ape lagi? berjimba la ye!

amalina binti anuar said...

erm besa la tu kan. berjimba la pasnie. xpsan duduk kangkang.

Real Time Web Analytics