Wednesday, November 25, 2009

tag 24

tag nie daripada kakak aku. mentang-mentang aku tengah cuti sem dia tag la aku kan. takpe nie la antara salah satu aktiviti aku cuti sem nie. kena jawap tag.

a. write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

  1. sempoi + sporting
  2. kakak aku yang ke-2
  3. seorang blogger yang tegar
  4. seorang happy go lucky
  5. sudah berumah tangga
b. jot down ten (10) interesting facts about yourself and your hobbies
  1. aku seorang yang mudah simpati dengan orang.
  2. aku seorang yang sangat suka tolong orang kalo mampu la kan
  3. aku seorang yang suka bazir kan duit aku tuk laptop kesayangan aku nie
  4. aku seorang yang boleh ngadap internet 24jam walaupon mata dah ngantuk
  5. aku seorang yang suka kan kamera dalam erti kata suka bergambar
  6. aku seorang yang suka edit gambar walaupon tak berapa pandai sangat edit
  7. aku seorang yang peramah walaupon baru kenal & walaupon kenal melalaui internet
  8. aku seorang yang sangat giler kan kumpulan Backstreet Boys
  9. aku seorang yang sangat malas untuk memegang buku apatah lagi untuk membaca nya
  10. aku seorang yang suka berkawan
c. pick your ten (10) more deserving recipients and describe them
  1. etty-my junior yg rapat kena jawap tag nie yer walaupon tgh SPM. nak buat pas SPM pun tak per.
  2. syah kid-member aku di blog & MySpace
  3. siti fatimah-kawan, coursemate aku di unimap
  4. sheril-member aku masa SMKASR dulu
  5. wawa lolipop-aku nak ko jawap tag nie sebab aku dah lama tak tengok blog ko update
  6. anis-member kenal di myspace sahaja
  7. fareen-nak jawap sebelum or selepas SPM pon tak pe. yang penting tag harus dijawap
  8. along-kawan di blogger sahaja
  9. al-kaput-member di blogger jugak
  10. adry-sekadar member diblogger

2 comments:

haru said...

kate suke tlg..aku mntak tlg blnje xblnje2 pown..hahaha

amalina binti anuar said...

bongok la ko ni sidiq. aku blnje ko pizza aritu kot. ape la ko nie. ngeng la ko nie.

Real Time Web Analytics