Tuesday, November 24, 2009

jalan-jalan di jeti lumut

hari nie lepas je abeh makan tengah hari aku ngan mak cadangan nak uar pergi ayer tawar. dalam kol 3.00 ptg aku kitorg kuar. mula-mula pergi sitiawan. ondaway nak ke sitiawan abang aku call cakap dia ondaway naik feri nak sampai ke jeti. sebelum tu mak aku singgah sitiawan pergi pustaka an-nor. mak aku beli 2 buah novel. mak aku nie giler novel tau kalo korg nak tau. pas beli novel terus ke jeti lumut. sampai je kat jeti abang aku tak sampai lagi. aku pon jalan-jalan la kat kawasan jeti tengok pemandangan jeti lumut di waktu petang. dengan angin nye cuaca agak mendung. best betul la time tu. kebetulan aku ada bawak kamera aku amik la gambar pemandangan jeti lumut. layan kan je la gambar yang aku amik nie yer.

















p/s: sapa-sapa yang xpenah mai lumut tu mai la yer.

9 comments:

ada. said...

mak aih,
gile novel,

mesti bergunung novel kat umah.
dengki giler!

ety pon gile novel tau!
nak-nak hlovate.perggh memang layan..

amalina binti anuar said...

la ye ker. sesuai la nie. 1 geng ngan mk akk. nk novel leh datg snie bce yer. hehehehhe

amalina binti anuar said...

la ye ker. sesuai la nie. 1 geng ngan mk akk. nk novel leh datg snie bce yer. hehehehhe

alyyani said...

ko wtpe gi lumut? amik ainal?

amalina binti anuar said...

haah amik ainal la ngan mk. g tunggu dia kat sne.

♥chentaMAYA™ said...

macam besh!~

amalina binti anuar said...

mmg best pon. mai la snie.

mayamin munir said...

msti berbau laut 2
ak dh bese bau dh
hahahaha

amalina binti anuar said...

ala bese la kan dh dok kat tepi laut bau laut la, xkn la bau pantai lak.. hehehehehe

Real Time Web Analytics