Sunday, December 13, 2009

ASPURI SMKASR 2003-2009

semalam aku pergi melawat adik aku kat SMKA Slim River. yang merupakan sekolah aku dulu masa tahun 2003-2005. semala juga aku berkesempatan melawat kawasan asrama. aku usya bawah jer. usya bawah dah tau macam mana keadaan asrama. yang aku nak cakap kat sini dari zaman aku sekolah kat sini tiada apa-apa perubahan pon pada asrama nye. mungkin dulu kini dan selama nye akan jadi macam nie kot. tapi aku dengar khabar nye nie la tahun terakhir asrama nie mejandi asrama puteri. masuk tahun depan asrama bertukar. aspuri jadi aspura manakala aspura jadi aspuri. hope dengan pertukaran nie ada la perubahan sedikit daripada masalah-masalah yang tidak diingini berlaku seperti tahun-tahun sebelum nie.

block A & B aspuri. nie dari pandangan hadapan

block B bilik prep f5 yang dulu nye menjadi blik f3 masa zaman aku skola sini.

block A bilik prep f3 yang dulu nye menjadi blik f5 masa zaman aku skola sini.


13 comments:

Anis lahh said...

Wahh. Besarnya schl :O

amalina binti anuar said...

tu bru show bhgian asrama jer. blum block akademik lgi. pape pon thankx.

Ain Nadiah said...

hekk..cat tanggal sane sini..
dah lame x dtg smka nih.. huhu

amalina binti anuar said...

baru ko tau cmner kedaan nyer. cmnie la kedaan nye weyh.

ada. said...

hehehe. bilik prep kesayang ety pun ade laa.dulu waktu form 3 pun bilik tuh gak.



tang kate tuka ostel tuh kan,
taun lepas pun same cakap nak tukar,
tapi tak tukar-tukar pun...
ishkkk.

amalina binti anuar said...

la ye ker. xtau la plak kan. xda dgr pon pasal tu sblm nie. semlm bru dgr nyer. xpe la tunggu dan lihat je la ble nk tukar nyer. Dm pon dh berubah dh.

sHe~eRiL said...

waaaa..rindunye kat hostel!!!
;'(

amalina binti anuar said...

rindu singgah2 la yer..

alyyani said...

masa sekolah tak pnh dok hostel sebab dok bawah ketiak mak je. hahaha.. buruk nye weh smka ni. baru aku tau dalam hostel dia cmni rupenye. maap ye. :D

JMR said...

ZAMAN SKOLAH ADALAH ZAMAN PALING DIRINDU..TAKYAH NAK PK PSL BYK MSLH..PK PSL NAK SCORE EXAM JE KAN...BTOL X?

amalina binti anuar said...

k.ngah: erm ko je la yg xdok asrama nyer. ko dok umah je ngan mk. erm dok asrama nie bes weyh.. hehehehehe. asrama skrng nie je buruk seblm nie okey sikit dpt asrama bitara tau.

JMR: yup dok skola pkir kan pasal exam jer. tu yg jdi tension tu. smpai blaja pon mls. asyik ngadap buku jer. n zaman skola mmg zaman yg paling dirindui.

farhana said...

Wpun uma akk ngn aspuri sekangkang kera, juz tgk dr jauh je hehehe~
mmng xde perubahan pon..
yg de perubahan juz blok akademik je

amalina binti anuar said...

yup btui kak sye sokong tu. xda perubahan pon aspuri. block akademik ada la bertambah n menarik nyer.

Real Time Web Analytics