Friday, January 8, 2010

balik kelas

hari satu hari kelas kat jaln serawak. hari kelas sume nye lab. lab microcontroller, data communication & networking dengan computer system. kelas start dari pukul 9.00 am-5.00 pm.penat siot sem nie jadual packed giler. tiap kali abeh je kelas masalah nye ialah bas. kalo nak balik serawak ke k.wai mesti susah nak dapat bas. dapat pon bas mesti penuh. tak pasal-pasal la kena halau dari bas kena tunggu basa lain. tu kalo ada bas lain nak datang. kalo tak datang jadi macam nie la kena jalan kaki dari serawak ke kg.wai. agak penat jugak la berjalan kaki. sambil jalan kaki adala bas lalu. masing-masing tak mau naik sebab geram dengan pengurusan bas.

masih agi di jalan serawak ondaway balik KKF
muka kawan-kawan ku yang penat berjalan sambil tu sanp gambar jap

nie la bas yang halau kitorg dari bas dia. terpaksa la balik KKF jalan kaki.

7 comments:

alyyani said...

ler, bukan unimap ni menjaga student dia ke? jauh ke korang kena menapak? kalau kelas siang ok lg. tp kalau malam mmg bahaya. tp kalau dah kelas dr pagi straight sampai petang mmg letih gak la nak bejalan. kena buat aduan rakyat kt NC nih.

haru said...

nasib ar jln kaki..aku nek kete.hahaha

amalina binti anuar said...

k.ngah: agak penat gak la menapak nye nk balik umah. dh la satu hari lab ssh plak tu. ish bengang je ngan bintong travel nie. tu la kne wat report kat NC cmnie.

cdiq: weyh ko tu naik bas diam2 sudah. tau la semlm satu kelas je ada.

haru said...

ahahahahahahahahahaha.mrh lak..kalu nk mudah minta kat kak ngah tu beli beskal mcm kho tu..baru sng nk pi kls...haha

amalina binti anuar said...

hahahahaah. ala xbest la aku naik sorg2. kalo ramai2 best la weyh.

Kim Soo Yun said...

Kejamnya bas tu. Ish ishh.

amalina binti anuar said...

ha tau xper.

Real Time Web Analytics