Wednesday, February 10, 2010

lega rasa nya

semalam merupakan hari last aku test. setelah 3 hari aku mengadap dengan test. dari hari isnin sampai la hari rabu. last aku test semalam test data communication & networking. semua subjek dah selesai dah test. tinggal test ethnic sahaja. ethnic tak test lagi sebab hari selasa lepas test ethnic dengan microcontroller 1,(micro-c) clash. so aku amik test micro-c la lagi penting rasa naya. test ethnic tak tau lagi buat bila. Puan Ain cakap dia akan buat test pada bila-bila masa sahaja. so get ready ye kawan-kawan ku dengan test ethnic lepas nie. maybe dia akan buat masa kelas. so kelas ethnic lepas nie tak boleh la nak ponteng-ponteng yer.

so aku hari nie berasa lega sangat subjek teras semua dah habis test. tunggu je la result dia macam mana nanti. ada yang aku boleh buat ada yang aku tak boleh buat. redah dan tawakal je la bila dapat result nanti.

so cuti mid sem pun hampir tiba balik dengan hati gembira sebab semua test sudah setlle. alhamdulillah. sebelum cuti lecturer semua kasi kitorang pecah kepala suruh pulun study. sekarang nie tengah dok relax online plak. ringan sikit kepala aku nie. so tak yah la nak stay up sampai lewat malam kan.

p/s: selamat bercuti kawan2 ku. semoga selamat pulang dan kembali yer. dan tak lupa kepada kawan2 cina aku selamat tahun baru cina.

6 comments:

ada. said...

haha. tak habis exam ke?
suke aa tuh!

entry orang tak delete la.
orang export entry lame save dalam pc je.sebab abang ety cakap bina hidup baru. haha. jangan dikenang kisah lame. so orang save dalam pc lepas tuh delelte dekat blog. nanti bile dah tua tua baru nak baca balik entry 2009.

2009 jahat. huk huk. tak suke ;(
harap harap 2010 seindah PELANGI.haha.

ada. said...

eh correction,
dah habis exam ke?
bukan tak habis exam.

:)

alyyani said...

confuse jap baca komen si ada ye. rupenye typo.

ko bukan lega sebab duit ayah da masukkan dengan nak dpt laptop baru ke? hahahah...

amalina binti anuar said...

etty: erm apa la typo rupa nye excited sgt yer. la igt kn delete ke yg lama. mana la nk tau kan. erm xpe la yg lepas tu lepas la kan. xyah la nk dikenang2 kan. bina keceriaan pada 2010 nie.

k.ngah: haah typo dak tu tuleh paape tah. eh silap la ko nie mang lega test dh abeh. dapt duit ngan laptop bru pon best gak. heheheheh/

ada. said...

ala ape salah nye typo sekali sekala. orang tengah training taip laju laju nih! haha.

amalina binti anuar said...

la ye ker. erm okey trus kan usaha tuk taip laju yer.

Real Time Web Analytics