Saturday, March 27, 2010

tag 27

1. adakah anda rasa HOT?
soalan nie bermaksud kan apa ek? sekarang nie memang tengah panas sebab mengikut keadaan cuaca. hujan pon sekarang nie dah tak menentu.

2. upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang


3. cerita pasal gambar ni
justin bieber penyanyi yang cute. aku sekrang tengah giler dengan dia. lagu best-best dan suara dia sedap.

4. bila kali terakhir anda makan pizza?
masa birthday aku 13 March 2010 aku belanja kawan-kawan aku makan.

5. lagu terakhir anda dengar?
kesilapanku, keegoaanmu-siti nurhaliza

6. apakah yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
dengar lagu, skype dan main mesej dengan syah kid

7. selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
ina, amal, ama

8. tag lagi 8 orang?

1. cdiq
2. sheril
3. syah kid
4. fareen
5. wawa lolipop
6. nine
7. ena
8. etty

9. siapakah orang no. 1 kepada anda?
best friend at UniMAP. coursemate, classmate at UniMAP

10. katakan sesuatu kepada orang no. 5?
wawa ko bila mau update blog ko. aku kasi tagged nie jawap la yer.

11. no. 3 ada hubungan kepada siapa?
dia nie kawan baik aku. ada hubungan dengan anna.

12. bagaimana pula dengan no 4?
junior masa smka dulu. masa tu aku form 3 dia form 1.

13. pesanan kepada orang no. 6?
jawap jangan tak jawap tagged nie yer.

14. kata- kata cinta kepada orang no. 6?
moga berbahagia dengan yang tersayang

15. adakah no.7 & no. 8 mempunyai persamaan?
persamaan nya diorang nie perempuan tu je la yang aku tau.

16. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang tag anda
-study dekat UKM bangi
-anak dua orang anak yang comel. nama nye rania & adel. dua-dua perempuan tau.
-lahir pada 7 September 1982
-suka layan cerita dengan lagu hindustan
-suka tengok karton slam dunk

17. persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
dua-dua berkaki empat

18. perasaan anda wat tag ni?
biasa-biasa jer.

19. adakah anda tahu si Razman itu sengal?
siapakah razman tu? tak kenal pon.

20. GAY or LES?
dua-dua pon tak la.

2 comments:

akus said...

ko kate ko dh buang tag name akuuuuuu..xbuang pn!!!

amalina binti anuar said...

aku kata nk bunag ker?

Real Time Web Analytics