Friday, April 30, 2010

makan tengahari

muka masing-masing baru bangun tido. bangun jer tido biasa la masing-masing lapa. time nie dah pukul 3.45 p.m masih kah dikatakan untuk lunch. hahahaahahha. nie la tabiat or habit kitoramg makan tengahari waktu petang. tadi aku makan dengan housemate & roomate aku. sebelum keluar niniey demand nak tangkap gambar. konon comey la tiga-tiga nie posing depan cermin. kelakar je aku tengok muka aku.

aku yang pegang hp tu, diikuti niniey dibelakang bertudung putih, & jie my roomate as usual dimana ada dia disitu ada aku.

konon nak posing kasi gambar nampak cantik. tapi silap tangan aku yg tak reti nak snap pic cmnie. 1st time weyh tgkp gmbr sndri dpan cermin nie.

org suruh pandang kamera aku pandang ke cermin. tu yang muka aku pandang kelain tu. jadi huduh la gambar nie. di snap oleh jie.
>

2 comments:

Haru said...

anak2 gades zmn skrg..haish~

amalina binti anuar said...

ala biasa la tu dh xda keje kan.
nk join the club ker?
hehehehe..

Real Time Web Analytics