Friday, May 21, 2010

Duhai Si Pari-Pari

Duhai Si Pari-Pari filem tahun 2009

semalam aku tak leh nak lelap kan mata. aku try jugak baring lelap kan mata tetap tak boleh. aku pon tak tau nak buat apa dah. aku layan satu cerita nie. nie la cerita nyer. Duhai Si Pari-Pari. cite nie memang dah lama dah ada dalam laptop aku nie. cuma aku tak mau tengok jer. sebab tengok macam boring je cite nie. semalam aku baru la dapat tengok. cite dia okey je la. taka da la menarik sangat & tak ada la tak best sangat. cerita nie pasal manusia bercinta dengan pari-pari. kalo korang tak tengok lagi tengok la. aku kasi 3 bintang je la tuk cerita nie.

2 comments:

Nurnabihah Mohd Nizar said...

boring eh? heheh...ade movie ni..same! xpernh tgk..main amik je dr member.... 3 bintang je? so kena berfikir fikir dulu nak tgk ke x~ hahah

amalfc1303 said...

la tengok je la. lain org lain dia punye pendapat kan. kot2 la bg 5 bintang ke kan.

Real Time Web Analytics