Sunday, May 2, 2010

family datang perlis

aku agak happy la jugak harinie. sebab parents aku datang perlis. kebetulan ada jemputan kenduri aqiqah untuk cucu n0.2 & majlis akad nikah mastura merangkap adik ipar kakak aku. dah alang-alang datang kulim singgal la sebentar ke perlis. jenung aku sambil tu amik barang-barang aku nak habis sem dah kan. minggu depan aku berangkat pulang ke perak dah.

lepas penat angkat barang-barang dari rumah ke keta ayah aku ajak pergi makan di kuala perlis. cadang nye nak makan laksa kuala perlis. tapi kedai tu dah tutup awal. aku ajak la parents aku makan dekat kedai makan yang aku selalu lepak tengah malam.


mak & adik aku (yan) jalan-jalan cari kedai makan mana la yang best nie.

nie la gerai makan terpilih. adik aku tengah makan sup tulang. kata nye sedap aku tak penah try la makan sup nyer. sekali aku nak try la makan kat sinie.

adik aku dengan rambut baru nyer. maklum la tak lama lagi nak jadi student ipta kan. rambut kena la potong.

mak aku makan kueh teow goreng tah la best ke tak. aku lupa nak tanye mak aku. lagi pon aku dengan kueh teow nie kureng sikit.

sup tulang yang kata nye sedap. nampk pon macam menarik.


2 comments:

alyyani said...

weh, banyak entry aku tertinggal. ye la, lama tak bukak blog. weh sedap nya sup tulang tu. yan potong rambut baru, baru lah senonoh sikit kan? tapi tang perut tu kena kempis sikit. hahahaa... klong tak join ke?

amalina binti anuar said...

tu la ko penat je ina wat entry byk2. xda sapa pon nak baca. xpe la. free2 ko baca la. hehehehhe...

sup tulang tu mmg best pon weyh. haah tau xper. tu pon nmpk pnjng rmbut nye lgi. nak kurus nnt msuk U tu kurus la weyh. k.long join je dia yg drive smpai ke perlis.

Real Time Web Analytics