Sunday, May 23, 2010

Konsert Final AF8

malam nie konsert final af8. memang aku tunggu sangat la konsert final nie. sebab sapa? mesti korang pon tau kan sebab shahir la aku nak tengok lagi sorang aku nak tengok adira. start je pukul 9.00 p.m aku dah ada dah depan tv dengan yan & mak. kitorang memang peminat af8. tiap kali diari dengan konsert memang tak pernah miss la. pelajar-pelajar musim nie pon okey la. not bad gak.


tapi malam nie kan. agak terganggu sedikit la aku nak mengahayati nyanyi sume pelajar. sebab apa tau. rumah aku ada tetamu la. daripada maknyah, ayahngah & opah aku. tengah-tengah feel tengok af nie sampai dekat turn syahir nyanyi lagu baru dia diorang datang. kena la melayan diorang nie. siapkan makan. nasib baik time tu ainal baru je goreng kopok lekor. keje aku senang buat air teh jer. tapi paham-paham la kan. kalo dah berjumpa adik beradik anak beranak nie. rumah pon riuh la. nak dengar pelajar nyanyi pon terpaksa la kuat kan tv tu pon tak berapa jelas lagi. nasib baik la esok ada ulangan lagi. boleh layan lagi.

nie ayah ngah aku. datang dari bandar tun razak. balik kg kata nya ada orang kawen.

menu setiap malam kitorang nie la. kopok lekor dengan air teh.

semua duduk depan tv dok melayan af8. termasuk la dengan ayah sekali melayan. sebab ayah tengok syahir jer. tu yang ayah layan af nie. kalo tak, tak ada la depan tv.

shahir zawawi juara af8

yang ayahngah aku nie memang la niat nak balik awal. dah mak nyah aku cakap pulak dah alang-alang tengok af nie abeh kan je la tengok. tengok la af sampai la mengumunkan juara nyer. memang kitorang dah agak dah agak dah yang shahir akan menang la. adira no dua. and daus no tiga. puas hati sungguh la aku kali nie tengok af. lepas je nama syahir diumumkan juara aku apa lagi sorak gembira la. memang happy giler la. HIDUP SYAHIR!!! HIDUP PERAK!!! hehehehehe.

12 comments:

Haru said...

tu die..trus hapdate g2..hoho~

cmne die nie lak leh mng..asl x org laen? haha..

amalina binti anuar said...

bese la weyh. org perak msti la juara. kembali kan aura zahid dulu kan. hehehehe...

nak2 dia nie senior aku msti la menang.. dia ada aura tau.

Haru said...

zahid pn aku gk jdi beskot meri dh..hilang xkuar2 dah..kalu jd chipsmore ok lg..kjap ade..kjp xde..

amalina binti anuar said...

ceh ko sama kan diorg ngan biskut plak yer. ala tu zaman zahid. nie shahir sure gempaq la.

YucIkA said...

jenguk sini :)

HEHEHE

sian lak tganggu nk tgk af...sib bek ada ulangan..
nice blog =)

amalina binti anuar said...

terima kasih. xpe2 dh dpt tgk dh tdi ulangan punyer. tu pon dpt tgk yg 2nd round jer..

ada. said...

akak, orang dah duk minat shahir semenjak orang form 1 lagi tau. haha.
setiap kali terserempak ngan dia dekat sekolah jantung berdebabar-debar gituuu hahaha


caya lah shahir!!!!!

amalina binti anuar said...

ceh dia minat syahir dulu dri skola. asal akk xpenah nk terperasan pon shahir nie zaman skola. ish la. xsangka jadi juara dh senior kite nie kan. hidup shahir..

alyyani said...

ada, ko dan2 la minat shahir dari form 1 ek. hahaha... ater dah satu sekolah ye tak? ko tak minat ke na?

best kalau dpt tgk kt umah. sure kecoh. aku terkulat2 tgk sorg2. abg wan siap tertido masa tgh tgk. sabojela aku weh.

amalina binti anuar said...

tu la pasal kan. ina pon xtau la pulak si shahir nie glamour time skola. tau dak tilawah jer. hehehehe.. ina xda la minat dak laki time skola dulu. hehehehe

la ye ker. apa la abg wan leh pulak tertido yer. org tgh syok2 tengok af8. not bad gak konsert final kali nie. best2.

Syira rawks!! said...

wahh.. ramai pmnat shahir nihh..
saye pon minat jugee!! huhu..
(sebok plak)

amalina binti anuar said...

ish bese la tu. shahir tu package sume ada. kita sama sokong shahir.. HIDUP SHAHIR.

Real Time Web Analytics