Monday, May 17, 2010

tag 33 (tag 2 juta)


1. cam biasa la ckp sapa yg baik ati antor tag ni

2.tag kan kat kwn2 korng yg semestinya akan layan berangan bersama2 korng
  • etty
  • cdiq
  • syah kid
  • kembar tolo
  • suki dania
  • fatin sya
  • fatin sol
3.dah tag kena la jenjalan war war kan kat kwn korang kan yg korng nak bg 2 juta kat dorng
ha jap lagi kalo rajin aku jalan-jalan la dekat blog-blog yang kena tag nie kan.

4.Apa agaknya angan angan korng tu? korng berangan nak buat per ngan duit ni
2 juta terlalu banyak kot untuk aku dapat.
  • beli nissan latio sport
  • beli motor LC
  • beli SE W995
  • beli nokia X3
  • beli PSP
  • bercuti di paris
semu benda pon aku nak beli. tamak siot. hahahahahahaha

5-Cuba korang cakap camner kita nak dapat duit banyak camni kat dunia reality ek
tah la aku pon tak tau macam mana nak dapat 2juta sengan sekelip mata jer

2 comments:

alyyani said...

tu je ke ko nak beli? 2 juta tu weh! kedai hp pun bole beli. hari2 ko bole tuka hp.

amalina binti anuar said...

tu la pasal kan. igt kn dengan kedai2 nokia skali nk beli. hari2 leh tukar hp. hehehehe.

Real Time Web Analytics