Monday, May 17, 2010

tag 32


1. Thank & link the person that gave you the cow (jgn lupa copy picture picture sekali)
thank k.ngah kasi tag nie. macam tau-tau je tengah free kan. ko pon kasi la tag banyak-banyak.

2. Bagi balik wasiat ini kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active
  • etty
  • cdiq
  • syah kid
3. Bagi tau diorg ini yang diorg dapat wasiat dari org kaya kg sepening lalat
ha jap lagi kena jejak satu-stau blog yang kena tag nie. lagi pon tengah free nie kan

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
  • picit kaki mak
  • main message sometime
  • makan kalo aku rasa nak makan
5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
  • jering
  • petai
6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
kawan aku sampai harinie ada 561 orang

7. Feveret soalan ni.. camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe..
dulu masa sekolah penah kapel sekali. kenal disekolah. sekelas lagi tu. sekarang single la weyh.

2 comments:

alyyani said...

picit kaki mak tu mmg la betul dn tepat. ko ni type laju sgt sampai bayak sgt typo nye

amalina binti anuar said...

dh btul kan yg typo tu. xpasan la ada byk error..

Real Time Web Analytics