Tuesday, June 1, 2010

bertukar sudah

facebook kepada millatfacebook

aku dah tukar dah kepada millatfacebook. frend pon ada la dalam 10 orang. maklumla baru lagi kan. nak dpat kan kawan tu payah la sikit. ha pada kawan-kawan aku yang tak join lagi tu join la MFB nie. add aku yer. amalina binti anuar. erm lagi satu aku dah deactive kan account facebook dah. lepas nie tak ada la muka aku dekat facebook dah.


6 comments:

alyyani said...

weh, buat kan la akaun aku. nak terminate fb gak.

amalina binti anuar said...

ha la ina wat kan tuk ko yer..

Nocameranopics said...

nak jugak...hahaha

amalina binti anuar said...

ko pon nk gak ker. ko wat la pastu ko add la aku..

Nine said...

out of topic : sorry apa nama font facebook tu ek..cantik..nak donlod..

amalina binti anuar said...

nama font tu orial bold...

Real Time Web Analytics