Wednesday, June 2, 2010

weekand

weekand aku yang lepas aku pergi bercuti dengan family aku. dah lama aku tak bercuti 1 family. susdah tau sekarang nie nak pergi bercuti 1 family. masing² busy dengan keje, belajar. time cuti hari wesak 1 family aku ada dekat rumah. so masa nie la nak bercuti 1 family. tempat bercuti kitorang dekat je dengan rumah. di teluk dalam resort, pulau pangkor



tempat
² yang boleh dilawati di pulau pangkor


di tepi pantai di teluk dalam resort


nie baru je intro aku untuk aku punye holiday 1 family. nanti aku continue dengan entry yang lain. enjoy the picture okey.

4 comments:

alyyani said...

gmbr2 ko mesti lagi best. sebab ko pandai edit. aku tu upload lepas tu terus letak. hehehe..

amalina binti anuar said...

cmtu je la gmbr nyer. bese2 je la.

Nurnabihah Mohd Nizar said...

best~ nice pic..

3 beradik sekali cite pasal pangkor..haha

btw~ ade award utk akk..nanti ambik eh kat page~

amalina binti anuar said...

la ye ker. erm okey xda hal la. bese la tu dah sume pergi pangkor kan.

Real Time Web Analytics