Friday, June 25, 2010

contest copy & menang

ada member hantar kat shoutbox aku ajak join 1 contest. yang sangat la senang. contest nie bukan untuk blogger sahaja kepada yang ada facebook pon boleh join. hadiah dia agak la lumayan iaitu menangi MP3 Player. aku ni memang la tak ada MP3 player. setakat pinjam kat kawan je la kalo nak dengar lagu. hope aku join contest nie dapat la aku MP3 player nie. mana tau luck kat aku ke kan. amin....

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player.
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com

Maklumat Hadiah :
MP3 Player ini sangat funky.
Berkapasiti 2 GB.
Amat ringan.
Comel.

Tarikh tutup penyertaan :
31 Julai 2010.


4 comments:

Nine said...

yeah dah join, gudluck Amal...:) ajak kawan2 join lagi rami lagi best :)

amalina binti anuar said...

orait xda hal punye la.

alyyani said...

apa contest nye? kena buat apa?

amalina binti anuar said...

la ko copy paste je ayat tu letak kat entry ko.

Real Time Web Analytics