Tuesday, June 29, 2010

award 14




1: apa nama blog dan kenapa letak nama tu?
nama blog saya amal_fc1303. saya letak nama nie sebab nie adalah alamat email saya jugak. 

2: apa nama url dan dari mana datangnya idea itu?
nama url saya pulak amalfc1303.blogspot.com. datangnya idea daripada nama blog tu jugak

3: apa method dalam penulisan anda?
method?? apa nie ek? kurang faham la. belasah je apa yang aku nak tulis

4: pernah terasa nak hapuskan blog? sebab munasabab?
pernah la jugak terfikir nak delete blog nie. sebab terasa tak ada orang yang jenguk pon. ada pon dalam 2 3 orang je kot. hahahahahaha..

5: pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
pernah. apa pulak tak pernah nye. kakak aku ngan abang aku pon seorang blogger.

6: apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantek?
entah la tak ada perasaan pon. tak kisah pon. lain orang lain pendapat nya.

7: bila blog anda daberanakkan,,?
pada 2008. bila berapa haribulan tu memang la aku tak ingat.

8: siapa orang pertama tahu anda ada blog?
kawan aku masa zaman sekolah rendah dulu. dia pon blogger gak dulu. sekarang nie tak tau la pulak masih blogger ke tak.

9: apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sch?
soalan apa nie? aku tak faham la pakai short form nyer...

10: sepuluh orang seterusnya akan datang..
sepuluh orang seterus nya. cam biasa la 
  1. etty
  2. k.ngah
  3. syah kid
  4. shah
  5. wawa
  6. nine
  7. yana
  8. fareen
  9. akmal



2 comments:

alyyani said...

jgn ko buat blog sebab nk soh org baca. buat blog utk kepuasan diri sendiri dah cukup. award ni aku pnh amik. tp tag ni belum lg.

amalina binti anuar said...

tu la pasal kan. tah la mmg wat blog tuk kepuasaan pon. kadang2 tu nk menulis pon malas. ikut mood kalo nk menulis.

award nie pon penah dpt. orang kasi amik je la kan.

Real Time Web Analytics