Tuesday, June 29, 2010

tag 36 (Join contest lompat-lompat)

aku tak tau la nie tag ke contest. aku rasa nie more to contest la. dah aku kena tag contest nie aku pon join je la.


repost :

Howdy to all.
Nak buat contest juga.
It's all about jumping = melompat.
Best kan?
Sebab saya tau ramai yang suka merakamkan gambar melompat (termasuklah saya).

Rules and regulations:
1.Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.

2.Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.

3.Be my follower --> Nina Aman

4.Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.

5.2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.

6.Tarikh tutup: 4 JULAI 2010


ni la gambar yg aku maksudkan..


ni bukan gambar aku tau. korang jangan salah paham. nie adalah sepupu aku. yang paling rapat. nie aku tak tau la gambar dekat mana. aku curi gambar nie daripada facebook dia. aku curi gambar dia sebab aku mana ada gambar lompat-lompat nie. yang nie je aku nampak aku amik je la.

owhh nak kne tag 4 org ye..aku pilih :

1) k.ngah

2) etty

3) syah kid


4) shah




2 comments:

alyyani said...

weh ko da mintak izin wani ke rembat gmbr dia ni? aku nk ltk gmbr nia dia nye lompat sikit2 je. haha

amalina binti anuar said...

ala xpe. wani kasi punye la. dia bukan tau pon... ate gambr nie je yang ada. ha boleh la jnji ada lompat2..

Real Time Web Analytics