Sunday, June 20, 2010

dinner at LeBOSS

dinner kali nie lain sikit. sebab makan western yer. selalu kalo family aku nie kalo kat luar malam mesti nak pekena ikan bakar ke, kerang bakar apa-apa yang bakar la. kali nie kakak aku bawak pergi makan western food di LeBOSS. sapa yang dok SP nie memang tau la dekat mana. makan dia boleh tahan la sedap nye. dam hargai nye tak yah cakap la memang 1 meal pon dah mahal. korang tengok la apa yang kitorang makan malam nie. 



mee hailam kalo dalam menu apa nama tah




mee goreng aku punya


chicken soup dengan garlic bread



lamb chop



fish and chip




lamb chop juga



spagetthi



ice blanded capucino


ice blanded chocolate





      air longan pon ada tau dekat kedai nie.                                       fresh oren kalo tak silap aku




    ice blanded vanilla                                                     





korang tengok la berapa harga nye. mahal kan. makan dalam 7 orang. makan malam nie k.long yang belanja. tapi standard la kan makan tempat-tempat macam nie dengan harga nye



nie la kedai nyer. menarik jugak dalam nyer. macam suasana dalam umah weyh. korang try la pergi sinie.

4 comments:

Shah said...

mal, spagetthi 1 ye..wakaka.

amalina binti anuar said...

hahahahahha, boleh2 xda hal punye la...

alyyani said...

presentation dia pun menarik. ok la kan. yg penting kak long belanja!

amalina binti anuar said...

btul2.. tu yg pnting. presentation menarik tu yg wat org suka dtg situ.

Real Time Web Analytics