Sunday, June 20, 2010

gedik santai

balik je dari kenduri kat kulim check in terus di SP INN. hotel nye sangat la menarik. best weyh boleh la datang lagi. harga semalam pon murah kalo pakai goverment rate la kan. tido SP INN nie 1 malam jer. ayah aku tempah 3 bilik. 1 bilik (aku dengan k.long), 1 bilik (ainal, akmal & yan), 1 bilik (mak ayah). bilik dia memang luas la. kitorang dapat bilik sebelah-sebelah. boleh bukak-bukak pintu tu. bilik kitorang view nye swimming pool. kitorang nie pantang nampak swimming pool mesti tergedik-gedik nak mandi. aku pon join jugak. korang tengok la kalo abang-abang aku dengan adik aku kalo dah dalam swimming pool. macam-macam gaya la diorang buat. sume orang tengok time tu. diorang pulak dapat pool yang paling dalam. tak da la orang guna. so tiada gangguan. kitorang sekali lagi kongker pool tu.


p/s: dont try this aksi yer.













5 comments:

~nEeYsA~ said...

wahh..bes2...happening tol...hee~

Nurnabihah Mohd Nizar said...

ya Allah~ macam xjumpa swimming pool bertahun~ haha..

sgt kelakar gambar2 diorg~hahaha

amalina binti anuar said...

neesya: tu la pasal. bese la jarang jumpa pool ginie la diorang..

nabihah: mmg la. kat umah mana ada pool. skali sekala jumpa pool wat la aski2 pelik sikit.

alyyani said...

yaAllah udah mcm ape je rupenye tu. bukan takat lupa daratan dah ni, teruk lagi ni. aku rasa teruk pekerja pool tu nak bersihkanpool tu kot. air terpercik sampai masuk bilik kot. pengsan aku tgk aksi2 korang ni

amalina binti anuar said...

hahahaha. ko tau pekerja situ dok usya jer diorang nie. org keliling lagi la. diorg xheran ape. wat hal diorang jer.

Real Time Web Analytics