Thursday, June 17, 2010

kawen disebelah perempuan

cuti sem & sempena cuti sekolah nie asyik  ada kenduri kawen jer tak habis-habis. perut kenyang la dapat makan kenduri nak-nak makan free kan. hehehehehe. minggu lepas adik ipar kakak aku nie kawen. kawen di padang serai, kulim. aku dengan 1 family tak ketinggalan datang menghadirkan diri ke hari perkahwinan diorang. nama pengantin nie Syamsul & Mas. majlis kawin diorang nie memang la meriah sesangat. dalam pukul 4.00 p.m pon masa ramai yang datang. kira tak berkurang la orang yang datang majlis hari tu. makanan nye pon boleh tahan la best nyer. lepas habis je makan jenguk la pengantin perempuan dulu sementara nak tunggu pengantin sampai kan. pengantin sampai dalam pukul 2.30 p.m. kitorang pon tunggu la pengantin datang lepas tu baru la balik.

nie la pengantin perempuan nyer. nama nye mastura. comey kan. tema nye putih pink untuk pengantin.

bergambar lagi sementara menunggu pengantin lelaki sampai.

pengantin tiba jam 2.30 p.m. masa nie hujan baru je reda. alhamdulillah hujan reda pon masa nie. kalo hujan mau basah kuyup pengantin di buat nyer. walaupon hujan tetamu tetap tak putus-putus datang untuk memeriahkan majlis.

agak lama dah lepak di rumah pengantin. perut pon dah kenyang masing-masing. so berangkat pulang. tapi bukan balik perak la balik SP dulu. sebab esok nye nak datang ke majlis sebelah lelaki la pula.

SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA SYAMSUL & MASTURA
DARI SERI AL-FAIZIN

2 comments:

SHAH said...

haha gmbr kawen ni ke yg dok edit mlm td? cntk2..wakaka

amalina binti anuar said...

ha la gmbr nie la... cntik ker? tahnkx la yer. bese2 je pon. xda keje nk wat.

Real Time Web Analytics