Tuesday, July 6, 2010

bengang


aku tak paham la kenapa dengan line maxis sejak akhir-akhir nie. nak message sekarang punya la payah. kalo nak sent message tu asyik sending failed jer. lepastu cakap no network. padahal coverage penuh. lagi satu nak terima message pon lambat. kita sent petang terima message nye malam. sakit hati pon ada. kalo asyik nak call je habis la kredit macam nie. duit bukan nye banyak sangat nak topup. tak paham la aku dengan line maxis sekarang nie. ada masalah apa-apa ker?

korang-korang yang pakai line maxis nie ada masalah yang sama tak macam aku. ke aku sorang je ada masalah macam nie?

2 comments:

alyyani said...

aku nye masalah lagi kronik. hp terus kong! hahahaha... dia nak soh ko tak yah la main msg je. boring la main msg je. hahha

Haru said...

skonglah melayu..majulah melayu..hidup CELCOM

Real Time Web Analytics