Wednesday, July 21, 2010

AVATAR


semalam dapat jugak tengok cerita nie. dah lama aku mengidap nak tengok cerita nie. daripada 1st cerita nie tayang lagi. tapi aku tak berkesempatan untuk tengok. so aku download je la daripada torrent. nasib baik gambr cantik. gambar blueray lagi kalo tak silap aku. subtitle pon ada lagi mudah aku nak faham. puas hati la cerita nie. cerita dia agak lama 2 jam 41 minit. lebih kurnag cerita titanic. cerita nie memang banyak animasi dan tak membosan kan. aku kasi 5 bintang la cerita nie. tak tengok lagi boleh dapat kancerita nye sekarang.

6 comments:

Nine said...

i See u hehe..suka neytiri.:)

amalina binti anuar said...

hehehhehehe....

Nine said...

jum kita naik ikran Amal, nine jadi jake sully, amal jadi neytiri ..nak tak ? hehe..

amalina binti anuar said...

hahahahaha.. ada ke pulak. ikran mana nk cri nye nine. kat malaysia nie xda. hahahahaha..

alyyani said...

aku gak tak tgk2 lagi cite ni. ade je dlm laptop. tak sempat saja.. nak tgk cite apa pun tak sempat skang. ko yg tgk kata best, mesti best betul ni kan?

amalina binti anuar said...

mmg giler weyh. nak2 tgk bluray nie. puas hati la tgk. xpe2 nnt ina kasi ko tgk yer.

Real Time Web Analytics